Η φιλοσοφία μας

 Η ύπαρξή μου είναι το αποτέλεσμα των σκέψεών μου.

Η πραγματικότητά μας διαμορφώνεται ανάλογα με το τι σκεπτόμαστε. Το διανοητικό φίλτρο του κάθε ανθρώπου πλάθει και γειώνει την ζωή γύρω του.

Οι εμπειρίες, οι πεποιθήσεις, οι δηλώσεις, οι συνήθειές, η εκπαίδευση τον καθοδηγούν στην όποια εξέλιξή του.

Τι γίνεται όμως στη περίπτωση που δυσάρεστες εξωτερικές καταστάσεις και συνθήκες οδηγούν το διανοητικό μας φίλτρο σε λάθος σκέψεις και αποφάσεις;

Προφανώς έχουμε συντονιστεί με επιλογές που μας στερούν την αγάπη και την σοφία και που μας απορροφούν όλη τη ζωτική μας ενέργεια.

Επιστήμονες απέδειξαν με πειράματα ότι απαιτούνται 24 με 27 ημέρες για να μετατραπεί μια πράξη σε συνήθεια υπό την προϋπόθεση η πράξη να γίνεται κάθε μέρα.

Εννοείται ότι πίσω από κάθε πράξη υπάρχουν πάντα και οι αντίστοιχες σκέψεις.

Εδώ μπορεί να βοηθήσει το «κουτάκι των ευχών».

Εκτός από μία όμορφη, χρηστική κατασκευή, εκτυπώνουμε επάνω της μια εικόνα, με ένα θετικό μήνυμα που βοηθά στην αλλαγή της πεποίθησης, δήλωσης, συνήθειας που επιθυμεί ο καθένας μας.

Δια..τυπώστε λοιπόν τις ευχές σας.

Γεμίστε τον χώρο σας με χρηστικές κατασκευές και θετικά μηνύματα. Δημιουργήστε τον δικό σας υπέροχο κόσμο. Δώστε τη δική σας αισιόδοξη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον σας.

Κάντε ένα δώρο θετικής σκέψης και ομορφιάς στον εαυτό σας, αλλά και στους αγαπημένους σας.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι σε όλες τις κατασκευές που θα φτιάξουμε για εσάς, οι αναφορές θα γίνονται πάντα με θετικές λέξεις και μόνο για ευτυχία, έρωτα, υγεία, αφθονία.